Studio van Ginkel

Informatie

Werkwijze

Placeholder Niet alleen de klik tussen het bruidspaar en de fotograaf vinden we belangrijk, maar ook dat het verloop van jullie huwelijksdag onderling goed is afgestemd. Daarom stellen wij een persoonlijke ontmoeting voor om samen jullie wensen en ideeën door te nemen. Tijdens jullie huwelijksdag streven we naar een subtiele werkwijze waarbij de fotograaf nauwelijks wordt opgemerkt, maar toch de juiste momenten precies weet vast te leggen. Na jullie huwelijk ontvangen jullie een DVD met daarop alle foto’s. Aan de hand van deze DVD kunnen jullie zelf een selectie maken voor het album. Een album is maatwerk en moet goed afgestemd zijn op jullie wensen. Op basis van jullie selectie en onze creativiteit maken wij een unieke lay-out, met als resultaat een mooi en stijlvol album. Afspraken kunnen op alle dagen van de week gemaakt worden, ook in de avonduren. Informatie voor het maken van een afspraak is te vinden bij contact.

Videoclips

Placeholder Videoclip “Platina”: Maak jullie huwelijk compleet met een prachtige videoclip die op een unieke wijze is gemonteerd en alles behalve doorsnee is! Een professionele videograaf filmt de hoogtepunten van jullie huwelijksdag. De filmpjes worden uiteindelijk in combinatie met enkele losse foto’s en met muziek naar eigen keuze gemonteerd, hetgeen resulteert in een spectaculaire videoclip. De videograaf hanteert dezelfde filosofie en werkwijze als de hoofdfotograaf. Zo ben je gegarandeerd van dezelfde kwaliteit die Studio van Ginkel hanteert.

Videoclip “Goud”: Wil je geen gebruik maken van een videograaf, maar wil je wel een videoclip? Dan is videoclip “Goud” een aanrader. Hierbij zal de fotograaf naast het fotograferen ook enkele filmpjes maken. Hiervan wordt op unieke wijze een prachtige videoclip. Een absoluut mooie aanvulling naast het album! Beide videoclips worden in HD kwaliteit aangeleverd en kunnen afgespeeld worden op een HD televisie of projector. Tevens kunnen ze makkelijk geplaatst worden op je eigen blog, site of facebook.

Meerdere fotografen

Placeholder Ongeacht hoe getalenteerd de hoofdfotograaf ook is, bij een heel groot huwelijk kan hij simpelweg niet gelijktijdig op alle locaties zijn. Daarom is het wellicht handig om een tweede fotograaf, ofwel een “second shooter” mee te boeken. Ook kan met de “second shooter” op dezelfde locatie een gelijktijdig momenten uit een heel ander perspectief gefotografeerd worden, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie. Of juist gelijktijdige momenten op verschillende locaties, zoals het aankleedmoment van de bruid op de ene en van de bruidegom op een andere locatie. Het heeft in alle gevallen zijn voordeel en voorkom je dat mooie of belangrijke momenten niet gefotografeerd worden. We werken met zeer getalenteerde “second shooters” die dezelfde filosofie en werkwijze hanteren als de hoofdfotograaf. Zo ben je gegarandeerd van dezelfde kwaliteit die Studio van Ginkel hanteert.

Fotograferen in het buitenland

Placeholder Wij fotograferen door heel Nederland maar ook regelmatig in het buitenland. Het fotograferen van een huwelijk in het buitenland vergt een iets andere voorbereiding. Daarbij vinden we niet alleen de klik tussen het bruidspaar en de fotograaf belangrijk, maar ook het goed op elkaar afstemmen van het verloop van jullie huwelijksdag. Daarom stellen wij een persoonlijke ontmoeting voor om samen jullie wensen en ideeën door te nemen, zodat de fotografie van jullie huwelijksdag optimaal tot zijn recht komt. Aan de hand van deze ontmoeting maken we een vrijblijvende offerte. Deze offerte is volledig maatwerk en is afhankelijk van het aantal uren fotografie, de reiskosten en de eventuele kosten voor accommodatie. Voor het maken van een afspraak en/of voor het nagaan van de beschikbaarheid, ga je naar contact.

Albums

Placeholder Traditioneel album: Bij een traditioneel album denkt men vaak aan een ouderwets en saai fotoboek. Ik weet zeker dat je onze traditionele albums alles behalve dat vindt. Onze albums worden met veel aandacht en op een unieke wijze samengesteld hetgeen resulteert in een mooi en stijlvol album. De omslag van het album bestaat uit diverse leersoorten, hout, metaal of Plexiglas. Een luxe draagkoffer wordt bij het album meegeleverd. Nieuwsgierig? Wij nemen graag onze voorbeeld albums met u door.

Palazzo album: Onze prachtige Palazzo albums hebben perfect vlakliggende pagina’s en zijn verkrijgbaar in de formaten 20×20 cm, 30×30 cm en 35×35 cm. U kunt de cover uitbreiden met verschillende voorplaten (fotocover, etc...). Een luxe geschenkdoos wordt bij het album meegeleverd.

E-lay album: Een exclusief, handgebonden album voorzien van passe-partouts om de foto’s. Er zijn vele mogelijkheden om het album geheel naar eigen wens te creëren. De omslag van het album bestaat uit diverse leersoorten, hout, metaal of Plexiglas. Een luxe geschenkdoos wordt bij het album meegeleverd.

Referenties

Placeholder

Robert, waanzinnig mooi allemaal!!! Het album ziet er prachtig uit, was totaal vergeten hoe we het bedacht hadden, zeker mooier dan verwacht. Gave afwisseling met zwart/wit en afwisseling van de formaten. Kortom we zijn helemaal blij, dank dank dank! Succes met al je opdrachten en tot op een volgend huwelijk, want we zullen je zeker aanraden!
Groetjes, Maarten en Celine

Beste Robert, wij willen jou ontzettend bedanken voor de goede zorgen omtrent de fotografie op onze trouwdag. De voorbereidingen, het verloop van de dag zelf en het eindresultaat, allemaal top! Vele gasten waren ook zeer te spreken over jouw manier van werken op onze trouwdag. Je merkt nauwelijks dat je er bent, maar toch heb je alles vastgelegd.  Het trouwalbum voldoet helemaal aan onze wensen. Het geeft precies de sfeer van de dag weer en doet voor ons op deze manier de dag iedere keer herleven. Hartelijk dank voor deze mooie blijvende herinnering!
Groeten, Sonja & Louis Uylings

Beste Robert, Bij deze willen wij je nog ontzettend bedanken voor het foto album. De foto's zijn zo sprekend en geven een fantastisch beeld van de gezellige sfeer. Met name je oog voor detail maakt het album helemaal af. Ook je inzet op de dag zelf en met de voorbereiding hebben we je als bijzonder
prettig ervaren.
Niels en Marie-Louise Nijenhuis

Op de achtergrond, onzichtbaar, ongedwongen, gezellig en … hele mooie foto’s. Zo hebben we jou ervaren op onze trouwdag. Bedankt voor de mooie, spontane, creatieve trouwfoto’s en het mooie vormgegeven album! Alles gemaakt naar onze eigen wens en jouw inzichten, goede ideeën en creatieve foto's. Anderen waren net zo onder de indruk en enthousiast als wij zodat we je tijdens bruiloften van vrienden weer tegen zijn gekomen. Gezelligheid! Bedankt Robert!
Teco & Annemarie

Hi Robert, wij willen je nogmaals laten weten dat, wij en onze familie jou aanwezigheid en werkwijze als zeer prettig hebben ervaren. Nogmaals bedankt voor het prachtige album! Misschien tot snel en veel succes met alle opdrachten,
Marjaneh & Andriy

Partners

Placeholder